Stubbfräsning

Att försöka hugga eller gräva bort stubben kan vara mycket svårt och tidsödande. Stubbfräsning är därför det skonsammaste och effektivaste sättet att få bort oönskade stubbar, både för din gräsmatta och för din plånbok!

Efter trädfällning återstår en del av stammen och dess rötter, dvs. stubben. Oavsett om du behöver hjälp med borttagning av en stubbe eller flera stycken så hjälper vi dig med stubbfräsningen i Nacka, Värmdö och Saltsjöbaden med omnejd. Våra kunder är företag, organisationer, brf:er, svenska kyrkan såväl som privatpersoner. 

Beroende på omgivningen så kan en stubbe vara problematiskt därför att:

  • nya skott kan produceras och trädet fortsätter att leva ovan och under marken,
  • utgöra svårigheter för själva gräsklippningen och för gräsklipparen,
  • förstöra helhetstrycket i landskapet
  • vara ett hinder för byggprojekt.

Vi kan erbjuda effektiv borttagning av oönskade stubbar på ett smidigt sätt utan att skada omgivningen. Stubben tas bort med hjälp av en stubbfräs som är en maskin med sågblad som roteras och fräser bort stubben tills allt blivit till sågspån. Med hjälp av en stubbfräs slipper man gräva upp stubben från marken. Kvar blir endast ett hål som fylls igen med jord och med det flis som uppstått efter stubben blivit bortfräst. Mät stubbens diameter i marknivå för prisuppgift, ej ovanpå stubben. Kontakta oss för en gratis offert utan dolda avgifter. 

Stubbfräsning i Nacka, Saltsjöbaden och Värmdö

Vi erbjuder stubbfräsning i Stockholms skärgård så som Nacka, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo och på Tyresö, Ingarö och Värmdö. Kontakta oss så hjälper våra erfarna arborister er med stubbarna!

Stubbfräsning - Nacka, Saltsjöbaden & Värmdö

Kontakta oss!

Ring oss eller skriv ett meddelande via formuläret gällande förfrågningar och intresse anmälan, så återkommer vi inom kort.