Trädbesiktning - Gratis

När du anlitar oss, så kan du alltid lita på vår professionalitet och att vi alltid sätter dig som kund först, efter dina önskemål, men kommer också gärna med förslag och råd när så önskas.

Tillsammans kommer vi överens om en tid som passar att utföra ev. arbete. Det går också bra att mejla bilder för att vi ska kunna få en uppfattning om arbetet.

Rådgivning

Hur mår ditt träd egentligen? Sipprar det ut vätska från stammen eller rör sig marken runt stammen när det blåser hårt? Oavsett symptom hjälper vi dig att ställa en diagnos genom en trädbesiktning. Potentiella riskträd kan upptäckas i tid med regelbunden trädbesiktning. Träd i vår närhet har stor betydelse för hälsa, välfärd och trivsel.
Men det ställs också höga krav på dessa träd att inte vålla skada på människor och egendom. Potentiella riskträd kan upptäckas genom regelbunden trädbesiktning. På detta sätt kan lämpliga åtgärder för att bevara och vårda träd sättas in i tid, och eventuella olycksrisker minimeras.

Vi utför trädbesiktning på Tyresö,  Ingarö och Värmdö samt i Nacka och Saltsjöbaden. Gör en trädbesiktning genom Nacka Värmdö Trädfällning AB.

Kontakta oss!

Ring oss eller skriv ett meddelande via formuläret gällande förfrågningar och intresse anmälan, så återkommer vi inom kort.