Trädfällning

Har ni träd som står för nära grannen eller ert eget hus? Vi är professionella och certifierade trädfällare och arborister, baserat på våra bedömningar ser vi till att lösa ditt problem med träd på oönskad plats. I början gör vi en analys av hur och var träden ska fällas och hur det påverkar omgivningen. Detta för att minimera risker och säkerställa att ingen kommer till skada. För oss är säkerhet och trygghet väldigt viktigt, både för oss och våra kunder då jobbet kan utföras i bebyggda områden. Vid behov kan vi skära trädet bit efter bit på ett väldigt säkert sätt så att vi inte skadar omgivningen.

Trädfällning i Nacka, Värmdö & Saltsjöbaden

Vi erbjuder trädfällning i Nacka, Värmdö, Saltsjöbaden, Ingarö och Tyresö med omnejd. Vi har stor kunskap och expertis om trädets fällriktning, räckvidd och många andra faktorer. Oavsett storlek eller placering av träden, så är vi experter i precisionsfällning så att trädet kan fällas snabbt och säkert.
Det finns olika skäl till att fälla ett träd, dessa är bland annat:

  • Trädet är gammalt, skadat eller instabilt. Här kan vi göra en genomsökning för att se ifall trädet har dessa problem. Ni kan boka in ett möte med oss för besiktning som vi kan titta närmare på, om trädet har tillräckligt med problem i sig för att vi ska skära det
  • Träd kan även växa för nära byggnader, som kan orsaka skador ovan och under marken. Träd som växer utanför sitt område, för nära huset, eller av andra anledningar som att trädens löv faller rakt in på ert tak. 
  • Träd kan också blockera det naturliga solljuset genom skuggning inomhus och i trädgården.

Inför en trädfällning så undersöker träden för att bestämma om det finns faror för människor och egendom, och ger rådgivning om alternativa lösningar såsom beskärning eller kronskötsel. Vi arbetar året runt, under alla årstider. 

Varför anlita oss?

Vi är fullt försäkrade och arbetar med säkerhet i högsta fokus. Vårt kundbemötande och våra arbetsmetoder ger alltid ett mervärde. Vi ser till att eliminera risken för att din tomt och egendom blir skadat och avslutar inte vårt arbete förrän du som kund är nöjd. Vi erbjuder bra priser, gratis rådgivning och trädbesiktning samt är kvalitetssäkrade av Servicefinder. Vi arbetar i bland annat Nacka och Värmdö i Stockholms skärgård. Vi tittar gärna på hur trädet mår, sipprar det ut vätska från stammen eller rör sig marken runt stammen när det är hårda vindar? Oavsett symptom hjälper vi dig med en diagnos genom en trädbesiktning innan den eventuella trädfällningen. 

Vi erbjuder våra tjänster i Nacka, Värmdö, Saltsjöbaden, Ingarö, Tyresö och övriga Stockholms skärgård. Vi tar oss effektivt runt över hela området och vi har egen båt ifall det skulle behövas. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och en gratis offert!

Trädfällning - Nacka, Saltsjöbaden & Värmdö

Kontakta oss!

Ring oss eller skriv ett meddelande via formuläret gällande förfrågningar och intresse anmälan, så återkommer vi inom kort.