Trädfällning Tyresö

Befinner du dig i Tyresö och behöver få bort träd?

Har ni träd som ligger allt för nära grannen eller ert eget hus? Vi är professionella och certifierade trädfällare & arborister, baserat på våra bedömningar ser vi till att lösa ditt problem med träd på oönskad plats. Vi gör en bedömning kring var och hur trädet ska bort, säkerhet och trygghet är vår högsta prioritering och därför ser vi till att vi utför trädfällning på bästa sätt, exempelvis kan vi skära det bit efter bit på ett väldigt säkert sätt.

Det finns många faktorer som gör att träd måste skäras ner, som exempel;

 • Trädet är gammalt, skadat eller instabilt. 
  Här kan vi göra en genomsökning för att se ifall trädet har dessa problem. Ni kan boka in ett möte med oss för besiktning som vi kan titta närmare på, om trädet har tillräckligt med problem i sig för att vi ska skära det
   
 • Träd kan även växa för nära byggnader, som kan orsaka skador ovan och under marken.  
  Träd som växer utanför sitt område, för nära huset, eller av andra anledningar som att trädens löv faller rakt in på ert tak. 
   
 • Träd kan också blockera det naturliga solljuset genom skuggning inomhus och i trädgården.

Vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholms län, skulle ni behöva trädfällning i Tyresö, Ingarö eller Saltsjöbaden, så tar vi oss effektivt dit och möter upp er.

Läs mer om hur vi utför trädfällning.

Trädfällning Tyresö

Kontakta oss!

Ring oss eller skriv ett meddelande via formuläret gällande förfrågningar och intresse anmälan, så återkommer vi inom kort.