Trädfällning vinter

Vi arbetar året runt, under alla årstider. Dock är högsäsongen under vår, sommar och höst då många fastighetsägare vill rensa bort gamla, sjuka och allt för stora träd.

Men den bästa tiden att fälla större träd eller såga ner stora grenar är trots allt under vintern. När det är tjäle i marken blir inte gräsmattan och andra växters rotsystem så lätt förstörda. Dessutom är det lättare för oss att arbeta med lövträd under vintern när de inte har ett tungt och skrymmande bladverk. Har du ett träd som lutar i oönskad riktning eller har ett av dina träd större grenar som hänger över ditt hus, då kan det vara bra att ta sig en extra titt. Nyfallen snö har en densitet på 30-100 kg per kubikmeter, för en skör gren skulle ett ordentligt snöfall vara förödande.

Saknar ni erfarenhet av trädfällning så hjälper gärna vi er för en säkrare trädfällning i Stockholms skärgård. Läs gärna mer om fällning av träd och fräsning av stubbar.

Kontakta oss!

Ring oss eller skriv ett meddelande via formuläret gällande förfrågningar och intresse anmälan, så återkommer vi inom kort.